Уникална Библия разиграват на благотворителния търг на "Майчина грижа"

В Деня на християнското семейство

Уникално издание на Библията от 1940 г., което пристига от Зографския манастир в Атон ще бъде разиграно  на търг по време на Благотворителния Коледен бал на дамски клуб „Майчина грижа”, съобщи в ефира на Дарик радио председателят на клуба Сабина Дукова. Изданието е дарено от проф.Евгений Сачев. Сред най-ценните експонати, които ще бъдат предложени на търга са още картина от известния художник Павел Митков, чийто творби са били дарявани на Владимир Путин, Папа Йоан Павел II и Мадона. Ще бъдат разигравани и палки на барабанист от много известна рок група, която засега остава в тайна по волята на дарителя – кметът на Каварна Цонко Цонев.

 Благотворителният Коледен бал на сдружението се организира за 19-ти пореден път и ще се състои в Деня на християнското семейство – 21 ноември, от 19.00 часа в р-т „България” в Добрич.

Специален гост на вечерта ще бъде победителят в тазгодишното издание на „Вип Брадър” –  актьорът Владислав Карамфилов – Влади Въргала, който ще води благотворителния търг, информира още Дукова за Дарик Добрич.