Плашещо! Ръждива вода потече в Айтос, хората хвърлят развалени бойлери

Кога кметът Едрев ще има време за важни проекти в общината, ядосват се хората

Ръждива вода тече от чешмите в кв. "Народен юмрук" в Айтос и трови нервите на местните жители ежедневно. Хората упрекват кмета на Общината Васил Едрев, че не се захваща с важни за града проекти.

"Това нормално ли е? Навън в локвите е по-чиста водата.Ще се вземат ли мерки за тая канализация? Втори бойлер със серпентина сменяме,че вътре е тиня и помия...Ще има ли някога общината пари за важните ремонти? Може ли да се ползва тази вода за нещо? Знам че има хора в много по тежко положение....Но аз живея в Айтос,и си плащам данъците тук. Затова и претендирам нашият кмет да се грижи за проблемите в града. За някой може да е незначителен проблем, но повярвайте ми - живо мъчение си е... Иде ми да взема тубите и да отида да го накарам кмета да я изпие до дъно. Разбирам че е бедна общината, ама защо са натискаш да ставаш кмет на бедна община тогава? За осветление, асфалт, канализации....няма пари..”, ядосват се жители на ул. "Ради Боруков",съобщава "Флагман", цитирани от Блиц.

Местни хора, живеещи в района 25 години, са категорични, че е време проблемът им да бъде решен, тъй като през ден водата им е с ръждив цвят.