Новолуние в Стрелец-Свободата да бъдеш себе си

Хороскоп

22-11-2014, 13:37

Снимка:

AdMe.ru

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние - моделирайте желаната реалност

Новолунието настъпва на 22 ноември, събота, в 14,32ч.

Почивните дни ще преминат под въздействието на процеси, генериращи преход към енергиен подем и пренасочващи вниманието ни от тъмните води на Скорпиона към топлия огън на Стрелеца. В граничната зона между двата зодиакални знака, Слънцето посреща Луната за новолунен танц, с който отпразнуват победата над страховете и трудностите на миналото.
Стрелец е знак на изобилието, генератор на цели и желания, които постепенно ще започнат да ни напомнят за себе си все повече и все по- настойчиво. Почти веднага в живота ни могат да се появят няколко важни теми, а на нас ще ни се иска да успеем във всичко, да помогнем на всички и да направим всичко навреме. И доколкото Сатурн все още хвърля сянката си върху Слънцето и Луната, ще чувстваме и ограничения. Мнозина ще изпитват странен и дискомфортен стремеж едновременно на побягнат напред и да стоят на едно място. Ще се носим на полета на вдъхновението, ще търсим нови хоризонти и приключения, ще бъдем завладени от авантюристични и романтични настроения. Но отговорността и тежестта на миналото също ще ни напомнят за себе си и няма да ни позволят да си тръгнем от тях просто така. При това новолуние с единия крак стоим в миналото, а с другия в бъдещето, поради което мнозина ще усещат безпокойство и напрежение, вялост и усещане за натиск, а едновременно с това надигащ се стрелешки оптимизъм и вяра.

И все пак новолунието налага волята на Стрелеца-позволете му да съживи душата ви и да събуди блясъка в очите ви, да запали у вас искрата на вдъхновението, позволете на желанието за действие да победи инертността. Стрелецът ни отваря вратата към бъдещето. Той отговаря да истината, мъдростта и разширяването на съзнанието и ни напомня, че ние никога не сме ограничени от обстоятелствата на настоящето, ако можем да обхванем перспективите и да допуснем по-широки гледни точки. Посланието на новолунието в Стрелец е, че ние сме творци на собственото си бъдеще, а способността ни за творческо себеизразяване извира от светлината на нашите души. Дарът на Стрелеца е свободата да бъдем себе си и да правим онова, което умеем най-добре.

Посветете двата почивни дни на себе си и се опитайте да влезете в комуникация със скрития глас на мъдростта и истината, които живеят във вас. Свържете се със сиянието на своята душа и го укрепете, позволете му да заблести.Влиянието на Юпитер, управителя на Стрелец е мащабно и дълбоко. Той генерира желание за растеж и разширение, оптимизъм и увереност, но така също и ипулсивност, разпиляност, неспокойствие, гордост, високомерие и агресия. В зоната на Стрелеца протича свещената война за победата на добродетелите, затова бъдете бдителни и се опитайте да се придържате към висшите вибрации на неговата енергия. Мотивът ни сега трябва да бъде за моето най-висше благо и висшето благо на всички останали.
Нептун също хвърля сянка върху това новолуние, а Юпитер се намира в конфликтен обмен с Меркурий. Възможни са недоразумения, затова не приемайте за чиста монета всичко, което ви говорят-правете си изводи от постъпките, а не от думите. Бъдете ясни в своите цели и намерения.

Позволете си да посветите достатъчно време също така, за да обмислите своите постъпки, постъпките на околните, обективните условия на заобиклрящата ви реалност, къде сте позиционирани сега в нея, на къде отивате и какви цели преследвате. Какво предстои? Ревизирайте своите мечти и желания. Новата година вече чука на вратата-каква искате да бъде тя за вас? Какви изменения желаете да настъпят в живота ви? Новолунието в Стрелец е време за настройка с нашите дълбоки желания и истини, придобиване на смелост да продължим напред и да изразим себе си, да проектираме прогресивно обновление в живота си, за да го направим по-добър.За своето най-висше благо и висшето благо на всички хора по света!