Латино звезди и кубинска страст разтърсиха хотел "Лайпциг"

Хореографът на звездата Дженифър Лопес направи уъркшоп по танци

Хореографът на звездата Дженифър Лопес - Сео Фернандес, световноизвестната кубинска танцьорка Енерис Мулгадо и повелителят на салсата у нас - Памбос Агапиу  гостуваха в хотел "Лайпциг" този петък. Сео и Енерис са звездите в англо-българския игрален филм Strictly Salsa The Beginning ("Улови ритъма"), чиито финални снимки се проведоха  в Пловдив. Очакваната премиера на филма ще е в началото на 2015 г. в кината на България и чужбина.
За почитателите на латино ритмите в града под тепетата двамaта супертанцьори бяха подготвили уъркшоп по регетон и кюбан, които се състояха в хотел "Лайпциг".

В късните часове на вечерта организаторите от Pambos Dancing Centre съвместно с DS "Salsa de Cuba" бяха организирали невероятно парти. Салсероси от "Salsa de Cuba" подгряха атмосферата преди появата на специалните гости с уникални хореографии и артистична шоу програма. Не беше нужен термометър, за да се види как градусите се покачват, когато Сео и Енерис се появиха на дансинга. Не беше нужно и да си специалист-психолог, за да видиш удоволствието по лицата на хората. Кубинският хореограф освен с невероятните си танци изненада  присъстващите, като изпълни и най-популярната си латино песен "Remenea". Майсторът на латино танците Памбос Агапиу беше водещ, а хотел "Лайпциг" се бе превърнал в център на горещи ритми и катализатор на доброто настроение. Към грандиозната фиеста се присъединиха танцьори от цялата страната, професионалисти и аматьори. Сео Фернандес и Енерис Мулгадо танцуваха със салсероси от Пловдив, София, Стара Загора, Хасково, Варна и Плевен. Кубинска страст разтърси Пловдив, изпълнителите се раздаваха като за последно, а гостите се забавляваха и попиваха отпрофесионализма на световноизвестните танцьори. Ресторантът на хотел "Лайпциг", преливаше от любители на горещия ритъм и най-важното - изобилие от положителни емоции. Организаторите  бяха предвидили дансинг за всички желаещи да се докоснат до красотата на страстните танци. Всички те имаха възможността да бъдат част от това невероятно преживяване, носещо много добро настроение, прекрасни емоции и безспирно забавление, едно неповторимо изживяване, изпълнено с много усмивки, танци и магично очарование. Това е впечатляващата равносметка от изминалия петък, а за тези, които го пропуснаха - могат само да съжаляват и да гледат снимки!