Мария с булчинска рокля за 40 бона

Фолкпевицата се чудела до последно между тоалети на Вивиан Уестууд и Ели Сааб

Рокля за над 20 хил. евро ще носи на сватбата с любимия си Християн Гущеров чалга певицата Мария. Фолк миньончето обяви преди дни, че милионерският син най-сетне е поискал ръката й и са започнали подготовка за венчавката си. Тя щяла да е в София, но мястото още не било избрано, а само датата - 17 януари.

Единственото, с което Мария не била готова, е изборът на рокля. От два месеца тя разглеждала каталози на световно известни дизайнери и се колебаела дълго какъв тоалет да носи на втората си сватба.

Тя вече има един брак с пловдивския бизнесмен Димитър Андонов, от когото е щерка й Марая, докато за Гущеров това ще е първа сватба. Мария обаче се надявала да е последната в живота й и затова искала да блести с много красива рокля, пише ''Пик''.

Фолкпевицата се чудела до последно между тоалети на Вивиан Уестууд и Ели Сааб, но в крайна сметка не издава какво е избрала, за да изненада любимия си. Ясна е само солидната цена, тъй като сметката ще трябва да бъде платена от богатия годеник на Мария.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен