Новият областен управител на Разград встъпи в длъжност

Петър Василев е член на областното ръководство на ГЕРБ

Новият областен управител на Разградска област Петър Василев, който вчера беше назначен с решение на Министерски съвет, днес встъпи в длъжност. Василев е член на областното ръководство на ГЕРБ, а в професионален план има дългогодишен опит като заместник-директор на РЗОК – Разград. Досегашният областен управител д-р Илиян Драмалиев връчи официално печата на новоназначения областен управител Петър Василев.
От новата си позиция на областен управител Василев заяви, че ще работи за просперитета на Лудогорието, като ще заложи на екип от доказани професионалисти и хора с административен опит.
„Първо трябва да се запозная със състоянието на администрацията към момента. След това трябва да проверя готовността на отговорните институции в областта за предстоящата зима. Планирам срещи с кметовете на общините, ще поискам информация от началниците на държавните институции за работата им. Ще проведа срещи и с представители на синдикати и на неправителствени организации”, заяви новият областен управител.