Кобрата заведе Андреа в Сапарева баня

След загубата на Кобрата от украинеца нежната му половинка не се отделя и за миг от него

Фолк певицата Андреа и гаджето й Кубрат Пулев са отпочинали след страшния бой, понесен от Владимир Кличко, в родния край на блондинката Сапарева баня, пише ,,Всеки ден".

След загубата на Кобрата от украинеца нежната му половинка не се отделя и за миг от него. Тя дори е намалила музикалните си ангажименти и почти не приемала участия, за да е край гаджето си и да го утешава. Именно певицата, както е истинското име на фолк дивата, го убедила, че ще е добре да се скрият за известно време в родния край на баща й Румен Андреев.

Местните жители веднага разпознали спортиста и започнали да се снимат с него, както и да му искат автографи, а Андреа си седяла кротко отстрани, разказват свидетели. ,,Веднага разбрахме, че Теди е тук по паркирания джип ,,Порше Кайен" пред къщата, но местните не я смятат за звезда, защото я познават от малка", коментира съседка на фолк певицата.

След пристигането си в Сапарева баня двойката се отдала на почивка в огромната къща, а вечерта прекарали на тиха семейна вечеря с родителите на блондинката, които все повече натискат двамата влюбени за брак и бебе.

Андреа и Пулев отскочили и до Дупница, където са се разходили из градския парк и пили кафе в местно заведение.