Мария и Джаро откриха нов клуб в Бургас

Партито ръководеше лично DJ Теди Джорджо

След няколко годишно прекъсване на клубните си сценични изяви поп-фолк дивата Мария избра откриването на модерен фолк клуб, за да се върне към феновете. След дузина успешни видео клипа, които радваха почитателите на родната поп-фолк сцена и след тотално хитовите дуетни проекти с Азис, ексклузивното й гостуване превърна откриването на клуба в топ събитието на Черноморието. Гостите изпяха най-големите и най-нови хитове на Мария заедно с нея, а танците сгорещиха минусовите температури навън.

Специален гост на партито във ВИП зоната беше и ТВ звездата Михаил Билалов - Джаро, който се забавлява в новооткрития бургаски клуб по покана на домакините Дидо и Ваня Цветанови.

Джаро се радваше на завидно внимание от феновете на „Под прикритие” и не отказваше снимки и автографи. DJ Teddy Georgo официално взриви Бургас с най-доброто от България и Балканите в микс, като сподели че нощният живот на Югоизтока никога няма да бъде същия, лентата е прерязана, а сезонът е открит!

Резидентът на Храма на забавленията в Бургас сподели пред Джаро, че е готов за роля в пети сезон на култовата продукция. Доказателствата - в новата му арт фотосесия, от която се сдобихме с кадър преди да бъде представена!