Антон Хекимян зарязан?

Водещият е оставен от приятелката си Василена

Антон Хекимян отново е сам. Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви се е разделил с приятелката си Василена Гръбчева съвсем наскоро и от няколко седмици обикаля по светски събития в компанията единствено на колежките си от телевизията, пише "Всеки ден".

Крахът на отношенията между Хекимян и русокосата репортерка в предаването „Часът на Милен Цветков" настъпи още в началото на лятото, когато двамата не се чуваха и виждаха близо седмица по инициатива на нежната половина.

Мълвата носеше, че Василена е зарязала Хекимян, като му е съобщила по телефона, че не иска да продължат връзката си, а причината за това остана тайна. Малко след това обаче влюбените гълъбчета набързо изгладиха разногласията си и заминаха на романтична почивка на Южното Черноморие, като по всичко изглеждаше, че са по-щастливи отвсякога.

Запознати издават, че Гръбчева стои в основата и на повторната им, този път окончателна раздяла. Амбициозната блондинка била прекалено свободолюбива за разбиранията на скромния арменец и скандалите им в последно време взели превес над любовта.

„Той е свито, съвсем нормално момче, със старомодни разбирания за света. Иска да създаде семейство и скоро да има деца. На нея обаче й се живее, иска постоянно да излиза и разногласията им по тези въпроси изнервят и двамата", коментират близки приятели на вече бившата светска двойка.