Зам.министър Везиева открива в Бургас бизнес среща на инвеститорите

Най-голямата инвестиционно строителна Асоциация - БИСА дава стипендия за студенти

Управителният съвет на Българската Инвестиционно Строителна Асоциация /БИСА/ събира в Бургас своите членове и партньори на Първа официална среща-коктейл, на която ще представи дейността и целите за бъдещото развитие на най-голямата професионална организация в строителния сектор. Събитието ще се проведе на 3 декември /сряда/ 2014 г. в Гранд хотел „Приморец”. Началото е 19,30 часа.

Бизнес срещата в Бургас ще бъде открита от заместник-министъра на икономиката Даниела Везиева. По време на събитието ще бъде обявена и първата обществена инициатива на БИСА-учредяване на пълна стипендия за студенти, които учат в икономически и бизнес специалности.

На срещата ще присъстват строителни предприемачи от цялата страна, утвърдени инвеститори, собственици, представители и мениджъри на фирми и компании, работеши в сферата на строителството, архитекти и др.. Гости ще бъдат кметове на общини, областният управител на Бургаска област, представители на банкови институции, Камарата на строителите, Търговско-промишлената палата, Търговско-индустриалната камара и др.

БИСА е първата по рода си неправителствена организация в България, която защитава интересите на инвеститори от едрия, средния и дребен бизнес и на компаниите, развиващи дейност в сферата на строителството.

БИСА има за основна цел да наложи етикет за морал и качество в строителния бранш, да подобри и съдейства за международния имидж на България.

В Асоциацията членуват амбициозни и утвърдили се компании, които заедно работят за Лицето на сектора в България – БИСА.