Вуцов: Мек отбор сме, в очите на играчите имаше страх

Спорт

03-12-2014, 16:55

Снимка:

Plovdiv.utre.bg

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Шок и ужас за канарите! Локо удари здраво с 2 гола за 7 минути (СНИМКИ)

Ако аз съм виновен, ще си понеса последствията, но странични фактори ескалират напрежението в клуба, смята треньорът на Ботев

Треньорът на Ботев Пловдив Велислав Вуцов заяви след загубата от Локомотив Пловдив, че в очите на играчите е имало страх преди началото на мача. Той добави, че странични фактори пречат и оказват негативно влияние на отбора.

„Един добър като игра и поведение мач за Ботев Пловдив. За съжаление на всички се получи негативен резултат. Не смятам, че резултатът показва случилото се на терена. Двубоят е на голове. Когато правиш елементарни грешки пред собствената си врата, губиш мача.

Твърдя, че нашият отбор игра добре с оглед моментното състояние, в което се намира. Гамаков се разболя. Филипов изпитваше сериозни болки. Предстои му операция от херния. Игра на инжекции. Аз не мога да не бъда доволен от характера и хъса на моите футболисти. Но като цяло сме мек отбор.

Напрежението определено оказа влияние. Странични фактори влияят негативно на ситуацията в клуба. В първенството шансовете на отбора за шестицата не са приключили“, продължи наставникът.

Вуцов поясни, че след края на сезона ще огласи факторите, които пречат на Ботев.

„Ако към мен няма търпение и се смята, че е в мен причината, ще си понеса последствията. На този етап на този млад отбор никой не може да каже какви са му възможностите. Не смятам, че съдията е ощетил някой от двата отбора. В очите на всички играчи видях страх преди началото на мача. Ние сме длъжни в неделя да спечелим срещу Хасково“, каза още Вуцов.