Татяна Дончева се среща с бургазлии утре

 

Татяна Дончева идва в Бургас в понеделник- 08.12, за да участва в среща- разговор с обществеността. Лидерът на „Движение 21“ ще бъде в морския град по покана на местната структура на партията, която организира представяне на партийните идеи и цели.
Срещата ще се проведе в конферентната зала на хотел Бургас от 18 ч. Входът е свободен и всеки, който има въпроси към една от знаковите фигури на българския политически живот, е добре дошъл.
Събитието ще бъде първа стъпка към създаването на постоянен контакт с гражданите и прозрачен политически живот, каквато е амбицията на „Движение 21“- Бургас. „Според нас е изключитлено неправилно политическите организации да се интересуват от гражданите само по време на избори и с всички усилия ще се стремим да избягаме от тази наложена практика. Ако искаме реално да бъдем полезни, няма как да почиваме през цялото време и да работим само месец преди избори. След успешния дебют, който направихме на парламентарните избори, ще покажем на бургазлии, че продължаваме с хъс, че се интересуваме от мнението и проблемите им и че ще работим за тяхното решаване.“ коментира координаторът Христина Секлемова.