Най-предпочитаните коледни подаръци

Опаковката е 70% от изненадата

Коледа е времето, когато се събираме със семейството и близките за да отпразнуваме светлите християнски празници, но и времето за трескаво обикаляне по магазините в търсене на подходящия подарък, пише "Всеки ден". Сред най-желаните коледни изненади са:

 

Козметични комплекти
Добрата козметика, винаги е предпочитана от представителките на нежния пол. Това е една от изненадите, които със сигурност ще влязат в употреба. Тук е важно да се поинтересувате, от какво точно има нужда човекът, за когото е предназначен подаръкът.

 

Ваучер за СПА процедури
С настъпването на зимния сезон СПА центровете стават все по-желано място за релакс, спокойствие и приятни моменти. Можете да направите тази изненада още по-специална, като добавите специални услуги - например джакузи с ароматни соли и пяна, посипани с розови листенца и чаша хубаво вино.

 

Ако искате по-нетрадиционен подарък за любим човек, можете да пробвате с ваучер за възстановяваща процедура. Нашето предложение е да опитате японската мануална терапия Юмейхо. Не случайно я наричат и „Божественият масаж".

 

Терапията се състои от методично прилагане на множество ръчни процедури за пълно отпускане на мускулатурата. Така естествено се повишава имунитета, тялото става по-подвижно, хармонизира се енергията и се подобрява настроението.

 

Практични подаръци
Напоследък все по-малко хората обръщат внимание на книгите. Изследванията сочат, че хубавата и увлекателна книга заедно с бутилка вино е все още незаменим подарък.

 

Един от най-новите продукти на българския пазар Laptop Lunches набират все по-голяма популярност. Кутиите са предпочитани от все повече родители, които държат на домашно приготвената и искат детето им до консумира само полезни храни през деня.

 

Кутията с размер А5, в която са поставени 5 вътрешни кутии за основните хранителни групи, необходими за балансиран обяд. Има специално отделение за вилица и лъжица. Коледният комплект включва сет кутии, изолиращ калъф, вилица и лъжица.

 

Бутилка вино
Това е класически подарък, който се предпочита предимно за мъже. Повечето представители на нежния пол са любители на качествения алкохол. Можете да направите този дар още по-специален, като добавите етикет по ваш избор - снимка с текст или надпис.

 

Независимо от подаръка за Коледа е важно и как ще до опаковате и поднесете. Опаковката е 70% от изненадата. Красивата картичка с добри пожелания придава на изненадата по-завършен вид.