Камбуров: Не е приятно да си в ареста

Не мисля, че аз и брат ми сме най-големите измамници или организатори на черно тото, разкри нападателят

Мартин Камбуров бе наобиколен от журналистите преди началото на днешната тренировка на Локо (Пд). Нападателят все пак се съгласи да коментира арестуването си по подозрение за участие в черно тото.

Ето какво каза днес Камбуров:

Момчетата са се готвили нормално, така че едва ли ще им повлияе това за мача. Готвим се за Локо (Сф), теренът ще е тежък, но се надявам да победим.

Със сигурност не е приятно да стоиш в ареста, но трябваше да се отзовем. Каквото можахме, помогнахме. Говорил съм с адвокатите, не искам повече да коментирам тази тема. Брат ми също беше задържан.

Снощи се прибрахме заедно. Не знам, явно ние сме най-големите мафиоти в тая държава. Брат ми е безработен. Аз му помагам с каквото мога. Не мисля, че той или аз сме най-големите измамници или организатори на черно тото или там, за каквото са ни извикали.

Имаше и други мои колеги – Тунчев, Котев, Данчо Тодоров. Държаха се добре с мен. Всичко беше в рамките на нормалното. Имаше и по-висок тон, но това е нормално – хората се опитват да си вършат работата.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен