Мечтата на Императора: Да стане отново шампион с черно-белите

Локо (Пд) е такава марка, че няма как да го оставиш, смята легендата на клуба

Наказаният капитан на Локо Мартин Камбуров говори за двубоя с ЦСКА, а и за състоянието на двата клуба.

"Иска ми се Локо да вземе поне точка от "Армията", но надеждата е малка. ЦСКА се доказа като силен и добре комплектован отбор през този сезон и заслужено е на върха. Ние в Локо имаме по-различни цели от това да се борим с лидерите. За нас е важното да се преборим за оцеляването си. Вече втори сезон поред клубът се спасява от разпадане.

Но ЦСКА и Локо са такива марки, че няма как да ги оставиш. Локо е поддържан от 3-4 личности като мен, Христо Бонев и Христо Колев. Ние сме емблемите на този отбор и правим всичко, за да може да съществува. Борбата ще бъде докрай, но се надявам рано или късно да настъпят хубави дни за нас", каза Камбуров пред cska-live.tv.

"Новият собственик трябва да мисли за подрастващите. А не да дойде и да изсипе няколко чувала пари, да каже "Взимаме силни играчи и другия сезон сме в Европа". Не, това няма да е правилният подход. Важното е да имаме стратегия", добави нападателят.

"Надявам се и като ръководител в Локо един ден да вдигна титлата. Това ми е една от мечтите. Но нека първо осигурим съществуването на клуба. Тази задача е най-важната в момента и се радвам, че успяваме да я изпълним", каза още Мартин Камбуров.