Театърът на армията с по-ниски цени за представленията в празничните дни

Трупите ще играят и през целия януари

На 22, 23, 27, 28, 29 и 30 декември, както и на 4 и 5 януари касата на Театър „Българска армия” ще продава билети за всички представления от афиша на Театъра на цена от 7 лева, съобщават от театъра.

На 6 януари (вторник) и 22 януари (четвъртък) ще се играе „Колко е важно да бъдеш сериозен” на Оскар Уайлд. На 7 януари (сряда), 15 януари (четвъртък) и 28 януари (сряда) театърът ще представи постановката „В полите на Витоша”.
Във вечерите на 9 януари (петък) и 25 януари (неделя) ще бъде представена комедията на Уилям Шекспир „Много шум за нищо”.

10 януари (събота) и 30 януари (петък) ще бъдат посветени на хитовата комедия „Ножица трепач”. На 11 януари (неделя) и 23 януари (петък) Ивайло Христов, Дони и Коцето Калки ще играят за публиката „Секс, наркотици и рокендрол”.  
На 13 януари (вторник) и 31 януари (събота) ще се играе спектакъла по епохалния роман на Димитър Талев „Железният светилник”. На 29 януари (четвъртък) Радина Кърджилова, Явор Бахаров и трупата на Театър „Българска армия” ще представят най-лиричната Шекспирова пиеса „Ромео и Жулиета”.