Рут Колева захапа Невена Цонева

Рут обяви, че Невена е направила евтин ПР ход на финала на "Гласът на България"

Рут Колева отново показа избухливия си нрав, като този път на прицел е колежката й Невена Цонева. Певицата се отказа малко преди да изпее последната си песен на финала на "Гласът на България". Певицата обяви, че категорично не намира постъпката на Невена за великодушна.

"Евтин ПР ход е. Щеше да е по-благородно преди финала, за да даде възможност на някой друг да стигне този етап. А сега излиза просто "благородния победител, дал път на по-слабите", смята Рут.

Невена Цонева стигна до финала. По време на лайфа, тя изпълни две песни и малко преди да бъдат обявени резултатите от гласуването, се отказа от състезанието, като каза, че младите момичета, които тепърва ще градят кариера заслужават да спечелят наградата.

Постъпката й предизвика недоволство, тъй като това можеше да направи преди самия финал, когато другата участничка от отбора на ментора им Миро - Зоя, можеше да продължи надпреварата. Тогава обаче Невена не обяви, че се отказва и така отне възможността на Зоя да се бори за победа на финала с останалите три момичета от отборите съответно на Орил Горанов, ДесиСлава и Наско.

Невена Цонева спечели първия сезон на "Мюзик Айдъл". Тогава кариерата й не потръгна заради музикалната компания, която я продуцираше и буквално спря развитието й. Сега чрез "Гласът на България" желанието на Невена бе да се изяви отново на голяма сцена и да даде едно ново начало на кариерата си.

За отказа й на финала, от екипа на шоуто, както и менторът й Миро, са знаели много преди лайфа, пише Lifestyle.bg.