Кичка Бодурова: Рут Колева е имитаторка

Родената в Бургас певица отрече информациите, че държи вибратор в дома си

Родената в Бургас певица Кичка Бодурова закъса с очите. Това стана ясно от изявата й в две телевизии само за час преди обяд. Тя първо гостува в предаването CООL`t по bTV, а след това отиде на гости в "Жените говорят" по TV7. В ефира на bTV Бодурова заяви, че има проблеми с очите и затова няма да свали тъмните си очила. Само минута след това певицата се оплака, че е била захапана по глезена от куче. Бодурова разкри, че при поредната кражба от дома й бандитите са отмъкнали скъп микрофон. "Чувството да ти влязат в къщата, в личното ти пространство, е ужасно", коментира още Кичка Бодурова пред щерката на Сашо Диков - Петя.

По-късно в ефира на TV7 певицата отново отвори темата за кражбата от дома й като опроверга слуховете, че престъпниците са отмъкнали вибратор. "Вкъщи няма никакъв вибратор, както се писа в някои медии... Може пък да са отмъкнали и белезниците, с които връзвам мъжа си за леглото", пошегува се Бодурова и определи писанията като измишльотина. За да се справи с атаките на обирджиите, Кичка е пуснала хора да живеят в имота, за да го опазят.

Водещите на "Жените говорят" върнаха певицата към спомените й за предаването "Музикална академия". Бодурова заяви, че в младите изпълнители вижда добри имитатори, но не и творци със собствен стил. съобщава "Лайфстайл". "Рут Колева е една подражателка, нейният стил е измислен 60-те години в някаква друга държава", категорична певицата. Тя покани всички участници от шоуто да вземат участие в концерта й, който ще се състои в зала 1 на НДК, на 9 октомври 2014 г.