Вижте тъжната история на един фен на Локо

Привърженици на черно-белите помогнаха на 25-годишния си колега Бисер Александров

Феновете на Локомотив Пловдив оказаха сериозна подкрепа към свой колега от София, който има доста трудности в живота. Освен събраните над половин тон дрехи, обувки и играчки за хора в нужда, черно-белите привърженици предоставиха отделно два чувала с дрехи на Бисер Александров.

25-годишното момче е в неравностойно положение, изоставен от своите родители. Живее в София, в една малка стаичка без ток.

Въпреки това Бисер е голям фен на Локомотив Пловдив и от две години насам почти не е изпуснал мач на отбора. Понякога няма пари за ядене, но отделя, за да пътува навсякъде по стадионите в страната – беше във Варна, Разград, Ловеч…

Момчето има желание да се премести да живее в Пловдив и фенклубът на Локомотив прави всичко възможно да му помогне в реализирането на тази негова мечта.

Точно затова ви запознаваме с историята на 25-годишния Бисер Александров. Нека който има възможност и желание да окаже подкрепа на това наше момче, да се свърже с представители на фенклуба на Локомотив Пловдив.

Тук е мястото да благодарим на всички привърженици на черно-белите, които се отзоваха на призива ни да дарят дрехи и обувки на нуждаещи се хора.

Едно голямо БЛАГОДАРЯ на:

Трифон Филипов, Величко Петков, Иван Христев, Даниел Кръстев, Георги Атанасов, Валентина Николова, Ангел Ангелов, Стефан Лилов, Петър Стоянов, Евгени Грозев, Неделин Петров, Николай Тънковски, Иван Хаджийски, Димо Ропов, Иван Кендов, Георги Талев, Бохос Хазаросян, Диляна Митева, Димитър Хорозов,  Сукиас Дердерян, Станимир Димов, Никола Панайотов, Иван Софийски, Георги Михайлов, Марин Попов, Иван Паунов, Петър Георгиев, Георги Георгиев, Венко Кринков, Нели Делова, Михаил Ватев, Димитър Дзанев, Дончо Донев, Марияна Маркова.