Митко Динев заряза Емануела в осмия месец!

Никога не съм искала да се омъжвам за него, каза наскоро певицата, мога да гледам сина си и сама

Синът на Динко Динев – Димитър, заряза любимата си Емануела точно преди празниците, пише HotArena.net.
Изпълнителката беше на коледните празници със сина си от предишната й връзка, а Митко със семейството си. Двамата мълчат и не коментират дали и защо че са се разделили, но близки до фолкфурията издават, че тя страда ужасно от разлъката, станала е нервна, раздразнителна и това явно се отразява на нероденото бебе.
Една от версиите е, че Динко Динев не искал синът му да има нищо общо с жена като Емануела. Той настоявал Митко да се огледа за прилична девойка без скандално минало и да не се приближава повече до скандалната певица. Но в същото време настоявал да поеме отговорност като родител и да направи всичко, което се полага за детето си. Даже предложил момченцето да бъде взето в клана и за отглеждането и възпитанието му да се грижат избрани и квалифицирани бавачки. Емануела обаче е твърда, че няма да даде бебето на чужди хора и ще си го гледа сама.
Колежките на певицата пък смятат, че тя си позволявала да проявява характер, инат и големи капризи, което с времето отблъснало Митко.
На фона на всички тези предположения Емануела се похвали с огромен букет от рози, които вероятно са от Динев и вероятно кавгата им е временна и той е поискал прошка .
Какви точно са отношенията им и какво бъдеще ги очаква тях и детето – не може да се каже със сигурност. Емануела вече слезе от сцената, тъй като в 8-ия месец е опасно за здравето й да пее права в задимените кръчми.