Шитнаха млада пловдивска надежда в Горна Оряховица

Вратарят Кристиян Кацарев ще играе под наем в местния Локомотив

Младият вратар на Локомотив София Кристиян Кацарев ще играе под наем във втородивизионния Локомотив Горна Оряховица  през пролетта, съобщава БТА.

Кацарев е юношески национал, беше част от отбора на България (набор 1995) на европейските финали в  Унгария и се смята за един от най-перспективните младоци на "червено-черните".

Вратарят е от Пловдив, юноша на местния ФК Векта, но игра два сезона в Локо (Пд). Сега Кацарев отива при новаците в Б група с решаващата препоръка на изпълнителния директор на столичани Георги Марков, който е бивш съотборник със Сашо Ангелов, който сега тренира горнооряховци.

Втородивизионният Локомотив ще започне зимната си подготовка на 8-и януари и тя може да претърпи изненадващи промени, ако бъде  осигурен лагер в Анталия. До края на миналия месец бяха  планирани две подготовки на българска земя.

През декември президентът на клуба Бончо Генчев обяви, че  селекцията има нужда от едно попълнение във всяка линия. Вариант номер 1 за защитата е Любомир Гуцев, който преди седмици  разтрогна договора си с Черноморец Бургас.

Централният  бранител от Гоце Делчев изчаква вариант от чужбина и ако не се  стигне до такава стъпка, ще предприеме крачка към някоя от  българските оферти, една от които е от Локомотив Горна Оряховица.