7 зареждащи цитата за успешна седмица

Внесете малко хъс и добро настроение в работния си ден

В първата работна седмица след продължителните празници е нормално да сме обхванати от носталгично настроение, пише "Всеки ден". За да се заредите с оптимизъм и хъс за предстоящата работна седмица и тя да е максимално ползотворна за вас, предлагаме ви няколко вдъхновяващи цитати.

Свами Вивекананда

"Избери си идея. Направи тази идея свой живот. Мечтай за нея. Мисли за нея. Живей я. Остави мозъка, тялото, мускулите, нервите, всяка част от тялото ти да се изпълни с тази идея и остави всяка друга настрана. Това е начинът за успех и така се създават велики духовни хора".
Марта Стюарт

"Открих, че когато имаш интерес към живота, когато си любопитен, сънят не е най-важното нещо".

Габриел Гарсия Маркес

"Не полагай толкова много усилия - най-хубавото се случва неочаквано"!

Рей Бредбъри

"Отвори широко очи, живей сякаш ще умреш след 10 секунди. Старай се да видиш света. Той е по-прекрасен от всяка мечта, произведена във фабрика и платена с пари. Не търси граници, не моли за покой - такова нещо няма на света".

Матю Макконахи

"Животът е поредица от запетайки, не от точки".

Алфред Хичкок

"Когато всички негативни емоции са премахнати и гледаш напред, пътят пред теб е чист и сега е моментът да започнеш да създаваш нещо - мисля, че това е състоянието, в което бих бил най-щастлив в целия си живот".

Шон Конъри

"Любовта може и да не кара света да се върти, но трябва да призная, че тя прави така че пътуването да си срува".Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"