Лора Крумова се втали за връщането си в "Нова тв"

С дружката й Галя Щърчева ще водят съботно ток шоу

Лора Крумова все още е в отпуск, за да гледа малкия си син Ясен. Скоро обаче предстои отново да я видим на екран, и то разкрасена. Тв водещата е свалила излишните килограми, натрупани през бременността и вече влиза в старите си дрехи, забелязал репортер на "Всеки ден".

Тайната е, че блондинката се е подложила на диета и спорт, за да изглежда добре. Още повече, че й предстои завръщане в ефира. И колкото и жалко да е за зрителите на bTV, където, преди да излезе по майчинство, водеше "Тази събота" и "Тази неделя", тя е предпочела "Нова тв" и Галя Щърбева. И брюнетката е кадър на същата телевизия, както и в момента е в отпуск, за да гледа първата си рожба. За никого не е тайна, че двете са много близки приятелки. В новото си начинание те ще водят ток шоу в събота, което май й ще продуцират.

А що се отнася до външния вид на Крумова, на който напоследък тя много наблягала, няма какво да се чудим на суетата й. Все пак е жена, а и половинка на добре сложен мъж - спортист. Сотир е сърфист и двамата са отдавна заедно. И все пак няма да е на екрана с батко си Георги Коритаров.