Община Исперих търси изпълнител на Център за отдих, свободно време и социални услуги

Прогнозната стойност на поръчката е 36 2487 лева без ДДС

Община Исперих търси изпълнител на строително-монтажни работи за обект „Изграждане на център за отдих, свободно време и социални услуги за възрастни хора и хора с увреждания”.

Прогнозната стойност на поръчката е 36 2487 лева без ДДС, като тя се финансира по договор за предоставяне на финансова помощ по мярка „Прилагане на Стратегии за местно развитие” от Програмата за развитие на селските райони за периода 2007-2013 година, пише razgrad.topnovini.bg.

Обществената поръчка включва Изграждане на център за отдих, свободно време и социални услуги за възрастни хора и хора с увреждания, в това число Домашен социален патронаж и Обществена трапезария.

Срокът за получаване на оферти или заявления за участие е до втори февруари. Офертите ще бъдат отворени на следващия ден от 8.30 ч. в Заседателната зала на Общината.

Проектът за изграждане на център за отдих, свободно време и социални услуги за възрастни хора и хора с увреждания на община Исперих включва ново строителство на двуетажна сграда на мястото, където сега се намира пенсионерският клуб на улица „Хан Аспарух”.

Предвидено е в новата сграда да се обособят две отделно действащи обемно-функционални единици. Залите за клубове на възрастни хора и лица с увреждания ще се разположат на втория етаж на сградата, достъпът до които ще бъде улеснен от рампа с парапет и асансьор за връзка между етажите. На първия етаж ще има кухня и складове за хранителни продукти. Там ще се помещава и Домашен социален патронаж.