10 са овакантените места за лекари в Спешна помощ

От Бюрото по труда са обявили свободни места и за 11 медицински сестри

Общо 26 специалисти с висше образование се търсят тази седмица. От тях 10 са за лекари в спешна медицинска помощ и 11 медицински сестри. Овакантени са още по едно място за помощник фармацевт, инспектор по качеството - машинен инженер с английски език, инженер топлотехника и електроинженер.
69 са свободните работни места за специалисти със средно образование. Обявени са места за 56 детегледачки, четирима продавач-консултанти за мъжка мода с английски език и четирима механици на хладилни и климатични инсталациии. Търсят се още по един ръководител отдел транспорт, шофьор на лекотоварен автомобил, търговски представител с личен автомобил, майстор хлебал на пещ с дърва и фризьор.
26 са свободните работни места за специалисти с работнически професии. Обявени са бройки за по четирима шивачи, продавачи на хранителни стоки и работници-поддръжка. Търсят се още по двама кроячи на текстил, огняри, водачи на мотокар и автомонтьори (единият за товарни автомобили). Свободни работни места има и за по един технолог на облекло, готвач, тракторист, автомеханик, стъкломияч и сервитьор.
Общо свободните работни места за тази седмица обявени в Бюро по труда Стара Загаро са 121.