Преслава през сълзи: Обичам Бирмата

Певицата опроверга слуховете, че е болна от булимия или анорексия

Поп-фолк певицата Преслава даде едно от най-откровените интервю в кариерата си. Пред колегата си Азис в предаването "Папараци" по bTV звездата отказа да опровергава слуховете, които витаят за нея в публичното пространство.

Тя бе категорична, че не е бременна, не е болна от булимия или анорексия, няма подарък апартамент от Коко Динев и никога не е вземала забранени вещества. Но няма намерение да излиза с изявления всеки път, в който някой напише глупост за нея.

Преслава призна, че два пъти е намалявала бюста си. Тя определи изминалата година като много добра в кариерата си, но обясни, че според нея наградата "Певица на годината" ще отиде в ръцете на приятелката й Галена.

Също така през сълзи разказа за изпепеляващата си любов с Георги Станоев-Бирмата. Случайно или не, мястото, което Азис бе избрал за откровеното интервю, бе любимата маса в любимото заведение на Станоев. Преслава отказа да каже коя е причината за раздялата им, каза, че и двамата били ревниви и от самото начало не можели да напаснат характерите си.

"Ние от самото началото бяхме като куче и котка. Надявам се това наистина да е краят. Ние от самото начало бяхме какафония", призна певицата.

Тя рухна в сълзи и промълви: "Искам да кажа, че искам той да е щастлив и да намери човека, който да го обича и да го оценява. В случая не съм аз тази, но аз наистина го обичам и искам той да е добре", призна Перслава.