Атанаска правила платена любов в нощта на убийството

Крими

21-01-2015, 14:48

Снимка:

снимка, Фейсбук, архив

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Малката Алекс загубила съзнание минута след нападението

Антон Петров - Тъпката убил малката Алекс?

Това е казала пред полицай еднствената обвинена в причиняване на смърт по особено жесток начин

Брутални факти лъснаха по време на днешния, трети ден от процеса за убийството на 8-годишната Александра от Поморие, в Бургаски окръжен съд.

По информация, която даде в показанията си полицай Димитър Демостенов, извикан от шефа си в нощта на убийството на 10 април 2014 година, единствената обвиняема за смъртта на малката Алекс - Атананска Георгиева, е превила секс с циганин срещу сумата от 25 лева. Това е споделила самата тя пред полицай Демостенов в нощта на 10 април, когато е била открита, скрита на таванския етаж до обитаваното от нея помещение. 

Според информацията, представена от него днес пред съдебният състав с председател Цвета Попова и съдия-докладчик Георги Пепеляшев, Атанаска е заявила, че същата вечер срещу заплащане е правила секс в автомобил, на паркинг. По същото време личният й мобилен телефон е бил в ръцете на дръг мъж от ромски произход, който чакал до паркираната кола. 

От дадените от Атанаска тогава показания става ясно, че именно тогава е бил пуснат смс до майката на убитата Александра - Ева. 

Полицаят сподели още, че при откриването й на тавана на кооперацията, Атанаска разказала, че се крие от мъжа си, който я търсел за отмъщение, заради неплатена за децата издръжка. В стаята, където беше открит по-късно трупа на Александра, служителите на реда са влезли с нейно разрешение, но на 11 април. 

Предстоят разпити на още 11 сведители по делото, своята версия ще има възможност още веднъж да представи и самата обвиняема Атананска Георгиева.