Кои са любимите мъжки джаджи

От ултрамодерни приложения за телефона, до някои аксесоар за колата

Мъжете обичат техните джаджи. От ултрамодерни приложения за телефона, до някои аксесоар за колата. Независимо дали е устройство, което позволява да контролират компютъра си от разстояние, или най-новият модел часовник, мъжете се радват на техните играчки като малки деца. Независимо дали са достъпни и полезни, действително, силният пол се пристрастява лесно към придобивките си. Платформата за онлайн продажби kaymu, подбра Топ 5 на най-любимите мъжки джаджи.
1.Автомобил: На първо място се нарежда автомобилът и всички аксесоари към него- навигация, мобилна прахосмукачка, багажник и др. Всеки мъж, обича да прекарва голяма част от времето си „ровичкайки” по частите на своята кола. Тя е неговата истинска спътница в живота, на която си изкарва напрежението, шофирайки с превишена скорост, или пък я използва, за да забие някое ново гадже.

2.Мобилен телефон: На второ място е мобилният телефон. Той е много занимателен и може да се използва както за работа, така и за забавление, и връзка с любимата жена и приятели. Четеш новини, следиш мачове в реално време, информираш се за пътната обстановка…всичко необходимо за мъжете се събира в едно устройство, стига то да има достъп до интернет.

3.Часовник: Мъжете използват този аксесоар, не толкова, за да се информират за часа, а по –скоро да покажат стил, класа и социално положение. Часовникът е много важен за мъжкото съсловие и е добре да се обръща внимание на марка, модел и дизайн, според последните модни тенденции.


4.Дистанционното: Няма нищо по забавно, от непрестанното сменяне на каналите. Мъжът се чувства истински мъж когато телевизорът е под негов контрол. Бира, чипс, дистанционно и мач са най-добрата комбинация за прекарване на вечерта след работен ден.

5.Playstation: На последно място в класацията е плейстейшънът. Той е верен приятел на силния пол и е чудесно занимание за прекарване на една мъжка вечер, придружена с много бира.Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия