Тодор Славков: Не се гордея с магариите си!

"За нищо обаче не съжалявам", категоричен е Малък Тошко

Тодор Славков сподели, че е изненадан от победата си в "Биг Брадър Ол Старс". Той не е очаквал от екипа на шоуто да допуснат именно той да спечели, тъй като: "По този начин се реабилитира моено семейство. Но съм щастлив от победата", каза Малък Тошко пред Гала.

Той сподели, че не се гордее от поведението си в Къщата, но и не съжалява за нищо. "След като излезнах сестра ми ми каза някои лоши неща. Не се гордея с магариите си. За нищо обаче не съжалявама. Ако тръгна да се оправдавам ще е още по-глупаво".

След излизането си от шоуто той станал много добър приятел с Ники Китаеца, с когото се чували вече няколко пъти. "Аз си мислех, че той е един посредствен гей, а той се оказа много свестно и умно момче". Ники дори изготвил и хранителен режим за Тошко. Славков похвали още Китаеца, като каза, че той наистина разбира от фитнес и правилно хранене.

Тодор довери, че свалил над 20 кг. за 2-3 години. Той обясни, че преди 5 години бил доста пълен. В "Биг Брадър", когато участваше той през сезон 2009 г. е видимо по-пълен, но това било заради 2 операции, които претърпял тогава. Едната била заради ахилесово сухожилие, а другата свързана с връзки на коляното му.

"Тогава се залежах. Ходех няколко месеца с патерици. После рехабилитация... Заради това обездвижване напълнях. Но после килограмите пак ги свалих. Сега ходя и на фитнес", каза още Славков.

Наскоро той си направил и кръвен тест и се оказало, че не трябва да пие бира. Така той заменил бирата с вино.