Фейсбук изригна срещу Тодор Славков и победата му

Пияният наследник на Тодор Живков победи в Ол Старс сезонът

Синът на Иван Славков и Людмила Живкова, Тодор Славков е „любимата риалити звезда” на България, според зрителският вот.

Изборът за победител на порядъчно подпийналият тоталитарен внук потресе цяла България. Потребителите на социалните мрежи избухнаха в негодувание срещу обявяването му за любим риалити герой.

Според зрителите такъв „развратен пияница и наркоман” не трябва да бъде победител. Част от тях искрено се съмняват в автентичността на „зрителския вот” и подозират задкулисие и нагласен резултат.

Зрителите коментират в мрежата разочаровани:

„За пореден път избрахме пошлото държание и алкохола ! България-само това мога да кажа !!!”

„Не мога да повярвам, това ли са любимците ни, този пиян ексхибиционист, това ли е примера, това ли е България, отново се убеждавам, че всичко е нагласено, долни, мръсни комунисти!”

„Резил, срам за България, един вечно пиян к*рвар да стане победител в най-гледаното предаване, няма такова падение и разочарование, МАФИЯ.”

Подчертавам, че показваме само най-меките изявления публикувани по адрес на Тодор Славков и победата му.

Още по-учудващ е факта, че малък Тошко спечели победата си в пряка и „оспорвана” битка с Катерина Евро. Щурата купонджийка, позната с бохемския си начин на живот демонстрира ясно желание да се превърне в грижовна баба и достойна за възрастта си жена и да се грижи за внучката си и семейството на синът си Сашко.

За разлика от нея, Славков показа с изявите си в шоуто, че за толкова години не се е променил и не е мръднал и крачка в страни от „предначертаният” от комунистическите му предци път.

Ако трябва да обобщим статистиката, татовия наследник прекара 28 почти безпаметни дни, полети обилно с Джак Даниелс. За този период, той бе забелязан трезвен три пъти, поне двадесет от сутрините му започваха с „твърдо гориво”. Да пие от сутринта за него явно е ежедневие, в това се увериха всички зрители.

За престоят си в предаването той показа гениталиите си на жените и мъжете в Къщата десетки пъти, псува и тормози сексуално съквартирантите си стотици пъти. Провали почти всички мисии, в които участва, след което се разкайваше и извиняваше, че не помни нищо и молеше за прошка.

През това време, той само веднъж се замисли какво причинява на близките си, само веднъж се сети за дъщеря си, и само веднъж си призна, че не може да се промени.

Самият Тодор разказа, че през годините домът му се е превърнал в бледо копие на Содом и Гомор и разказа на дълго и на широко за безпаметните тридневни оргии, които е организирал с другарите си по чашка.

Припомняме, че той прекара две години по арестите, по време на делото за изнасилването на Мила Гешева, по което в крайна сметка беше оправдан.

След обявяването му за победител Тошко излезе клатушкайки се от къщата пиян като кирка, на сцената в студиото той беше неадекватен и не можеше да проведе смислен разговор с водещите, когато видя ключовете от джипа – награда той ги грабна и се качи в колата.

Всички се питат, може ли наистина това да е изборът на България и до колко са легитимни и автентични смс-те изпратени за него. Наистина ли е възможно да спечели един непоправим пияница срещу обичана, пораснала и поумняла Катерина Евро.

На пета позиция зрителите изритаха още в началото Ники Китаеца, най-вероятно разочаровани от безкрайните му ПР кампании, след него четвърта се класира набедената за писателка старлетка Калина. Третото място зрителите отредиха за помориеца Христо.

На другият полюс бе шоуто „Сървайвър” на bTV, където победи, най-чистият и упорит оцеляващ Ваня Джaферович.

Потребителите на социалните мрежи сипеха поздравления и похвали към него и екипът на предаването за прекрасното шоу, което показаха на зрителите.