Без изненади! Прокуратурата няма заподозрян за убийството на Татяна Стоянова

Няма и основна версия за разстрела на пазарджишката пиарка

Няма заподозрян за убийството на началника на кабинета на кмета Тодор Попов Татяна Стоянова, каза говорителят на пазарджишката окръжна прокуратура Снежана Стоянова.  Към момента няма и основна версия за показния разстрел.

Прокурор Снежана Стоянова е категорична, че тиражираното твърдение, че Татяна Стоянова е застреляна от сръбски гражданин не отговарят на истината.  

Тя не потвърди информацията за намерен отпечатък върху един от патроните.  Единствено е уточнено оръжието, с което е стреляно - сигнално-газово, но преработено за стрелба с бойни патрони, най-вероятно с корпус на „Макаров“ и със заглушител.  

Към момента не може да се каже дали извършителят е професионалист или аматьор. Според полицаи, многото изстрели може и да са с умисъл за  объркване на разследването. 

Кметът Тодор Попов вече е разпитан, като човек от близкото обкръжение на Татяна. Работи се по версиите икономическо, политическо убийство или по лични причини. В момента се проверяват договорите за обществени поръчки в общината, както и  движението по банковите сметки на Татяна Стоянова. 

Припомняме, че началникът на кабинета на кмета Тодор Попов бе простреляна с пет куршума на 12-ти януари пред дома й. Към момента няма следа, която да води до убиеца, твърдят от прокуратурата.