Сърчаджиева навива Ласкин за нова рожба

Актьорът вече тотално е отписал хорското мнение

За второ дете увещава актрисата Александра Сърчаджиева половинката си Иван Ласкин. Това стана в предаването „Търси се..." по bTV, където актьорът беше основен гост, а изказването на Алекс беше излъчено на запис.„Да си направим още едно дете", призова го тя. Дори го предизвика, когато се прибере, да започнат да работят по въпроса. Двамата имат вече една дъщеря - София, а Иван има и по-голяма щерка - Люба, от първия си брак.

Без да се притеснява от камерата, Александра разказа подробно как са се запознали, както и някои от най-милите жестове на Иван към нея. „Ама тя защо го разказва това? Това е много интимно", възмути се той.

Въпреки всичко, обаче, Ласкин призна, че Алекс е човекът, с който се чувства щастлив. Той сподели още, че си пада малко женкар и не го крие, но половинката му е човекът, който „го натиска с палец" и го държи на мястото му.

Актьорът заяви още, че вече тотално се е отказал да се интересува кой какво говори за него. Той си имал своя ограничен кръг приятели, извън който нищо не го вълнува.