Кметът на Стара Загора отново е свободен мъж

Заралии

31-01-2015, 13:52

Снимка:

Facebook.com, Zhivko Todorov

Автор:

Деница Христова, Дарин Петров

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кметът на Стара Загора - на 33!

Кметът разкри дамата до себе си

В личния си профил Живко Тодоров сподели "край на връзка"

Кметът на Стара Загора отново е свободен. Преди ден в профила във Фейсбук на Живко Тодоров се появи състоянието „край на връзка”. Повече от 150 души са харесали промяната, а десетки коментари пожелават попътен вятър и нов късмет.

През лятото на миналата година синеокият градоначалник сподели в профила си снимка с дългокоса брюнетка. Новината беше одобрена за часове от над 500 души.

Два месеца по-късно, при откриването на детска градина в Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов му даде публично поръчение да се погрижи за демографския растеж на Стара Загора с личен принос .

Когато стана кмет, за Живко Тодоров се знаеше, че има дългогодишна връзка с икономистка от Стара Загора. Дори се говореше, че откриването на голям хотел и ресторант в града ще стане със сватбата му, на която ще кумува тогавашният вътрешен министър Цветан Цветанов.

Стара Загора има един от най-младите кметове в страната. Със своята активна работа и грижа за града и общината, Живко Тодоров си спечели висок рейтинг и голямо одобрение не само сред съгражданите, но и сред предшествениците и опонентите си. Всички признават, че на предстоящите местни избори той има най-голям шанс да застане отново начело на общината.