Гаджев: По-добре, че мачът беше прекратен

Спорт

04-02-2015, 12:47

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

SPORTONLINE.BG

Всичко от Автора

Още по Темата:

Масов бой на мач на Левски в Турция

Левски шпионира Локо София в Турция

Не са ме удряли в главата, инцидентът се преекспонира, заяви капитанът на Левски

Капитанът на Левски Владимир Гаджев коментира случилото се във вчерашната контрола между Левски и Улисес в Анталия. Срещата беше прекратена в 60-ата мина при резултат 2:1 за арменския тим, като двата отбора се сбиха след поредната груба проява на футболист от арменския тим, който и напсува Веско Минев.

 

"Арменците играха грубо през цялото време. Съдията трябваше да вземе мерки и да ни защити, заяви Гаджев. - Той не го направи и затова се стигна до това. Мен ме повали един от треньорския щаб на тима. Искам да подчератя обаче, че не се случило кой знае какво. В няколко медии се ескалира ситуацията. Не са ме ритали в главата или нещо подобно. Не сме очаквали, че противника ще играе толкова грубо, но има и такива мачове."

 

"Имаше провокации от тяхна страна още от самото начало, каза още капитанът на "сините". - Търпяхме грубостите им доста време. Може би стана по-добре, че контролата беше прекратена до 60-ата минута, за да не се получат сериозни контузии. Ако бяхме продължили не се знаеше какво може да се случи. Радващото е, че всички сме здрави и момчетата нямат травми."