Намериха мъртъв бащата на сестрите Белнейски

В района на ЖП гарата в Пазарджик

Бащата на убитите сестри Белнейски - Стоимен Белнейски, е намерен мъртъв в района на ЖП-гарата в Пазарджик, съобщи пред ПловдивУтре говорителят на Областната дирекция на МВР в града Мирослав Стоянов.

Сигналът е подаден от колега на Стоимен Белнейски вчера към 15:45 часа. На мястото са пристигнали екип на полицията и „Спешна помощ”, които са констатирали смъртта на мъжа.

Стоимен Белнейски е служител на "Железопътна инфраструктура" и случката е станала, докато е бил на работа, съобщи още Стоянов. По трупа няма видими следи от насилие, нито има данни смъртта да е предизвикана от трето лица. Стоимен най-вероятно е починал от естествена смърт, но каква точно е причината, може да се каже едва след като бъде готов докладът от аутопсията му. Вчера тялото му е откарано в „Съдебна медицина” .

В събота семейството трябваше да прави панихида за годишнина от смъртта на сестрите.

По-късно по телефона Фани Белнейска разказа, че съпругът й не се чувствал добре в последните дни. А от Съдебна медицина й съобщили, че откъснат тромб е запушил основната артерия към сърцето и това е предизвикало смъртта на Стоимен.