Порно сайтовете са заразни

Внимавайте какво отваряте, ако не искате да съсипете компютъра си с вирус

Стотици и дори хиляди организации по целия свят харчат луди пари всяка година, за да ни учат колко е опасен сексът без предпазни средства и какви болести ни дебнат от всяка страна. Мнозина са тези, които си казват: "Няма проблем, аз си стоя у дома, сърфирам си в интернет и няма никаква опасност да лепна нищо опасно, защото самозадоволяването е най-безопасната сексуална ласка на смета". Това е истина, но само донякъде. Феновете на домашните забавления пред компютъра може и да са предпазени от венерическите болести, но техните машини са в огромна опасност, пише "Всеки ден".

Все повече компютърни специалисти се опитват да ни предупредят, че във виртуалната мрежа дебнат вируси, които стопяват за секунди и най-добре предпазените компютри.
"Много внимавайте какво отваряте, защото новите интернет болести са изключително прилепчиви и срещу тях няма измислено лечение. Заради единия кеф ще си съсипете хард-диска, ще изгубите важна информация и ще трябва да си купувате нов компютър. Влизайте само в сайтове, които са проверени и които не ви препращат към съмнителни страници, препълнени с опасни компютърни болести", препоръчват специалистите.