Внимавайте с кого си лягате, за да не се видите в Интернет

Животът

06-02-2015, 23:47

Снимка:

pixabay.com

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Специалисти ще проведат кампания за безопасно сърфиране в интернет

Помните какво стана с Галя Литова

Сексът за една нощ вече не е нещо необичайно. Пък и живеем в толкова динамичен и напрегнат свят, че сериозните връзки станаха лукс. Но, дами, ако сте решили да си хващате приятелче за секс, първо претърсете обстойно апартамента му. Не, не, оставете парите и ценните вещи, търсете камера, пише beu.bg.

 Може и да не ви се вярва, но все повече мъже монтират такива в домовете си, за да заснемат домашно порно. И това не го твърдим ние, а търговците на видеонаблюдателна техника.

 Оказва се, че това е на път да стане новата мания на господата, е не само де, но на тях предимно. Някои използват записите, за да се фукат пред приятели, други, за да превъзмогнат по-лесно самотните си нощи, а трети, за да изнудват жертвите си.

 Всъщност, дори не нужна специална камера, телефонът също върши работа. Помните какво стана с Галя Литова. Така че, момичета, ако не искате да лъснете по голо дупе в Интернет или да получите честитка с поздрав от 100 000 лв., най-добре го правете на своя територия. И ако позата ви не позволява да видите какво се случва /снима зад гърба ви, осигурете си поне едно огледало/.