77 ветеринарни лекари се дипломираха днес

Заралии

13-02-2015, 14:00

Снимка:

пресцентър Областна администрация СТара Загора

Автор:

Starazagorautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Работа в Германия за студенти от Тракийски университет

Ден на кариерата ще се проведе в Тракийски университет

Абсолвентите поздрави министърът на земеделието Десислава Танева

Тържествена промоция на 87-и випуск ветеринарни лекари на Тракийския университет се състоя днес в Стара Загора. 77 абсолвенти от един от най-силните випуски в последните години получиха своите дипломи. Гост на празника бе министърът на земеделието Десислава Танева.
Временно изпълняващият длъжността ректор на учебното заведение проф. Иван Въшин подчерта в своето поздравление че това е един от най-силните и успешни випуски на Тракийския университет.
Отличникът на випускът Росен Иванов поздрави всички свои колеги. "От малък мечтая да стана ветеринарен лекар и се радвам. Радвам се, че успях да осъществя мечтата си. Благодаря на родителите си, на преподавателите, които ме научиха на всичко и ми помагаха", каза Росен и допълни, че за него всички завършили са отличници. Абсолвентът вече работи по специалността си и се чувства подготвен за предизвикателствата, които го очакват.
От името на областния управител инж. Георги Ранов поздравителен адрес към магистрите-ветеринари прочете зам.-областният управител Мариана Кръстева. „Следвайте себе си по избрания път! Реализирайте се успешно, прилагайте придобитите знания от Тракийския университет. Помнете емоциите, помнете и вашите преподаватели. Зная, че тези, които ви учиха, ще се радват на успехите ви! Бъдете щастливи и мечтайте!”, пожела инж. Ранов на абсолвентите.