Луковмарш все пак ще има

Мисия София

13-02-2015, 14:27

Снимка:

lukovmarsh.info

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Столичани протестираха против Луковмарш

Смешен плач срещу Луковмарш

Само преди ден столичният кмет Йорданка Фандъкова заяви, че ще няма да подкрепи провеждането на марша

Няма официална забрана от нито една институция във връзка с провеждането на Луковмарш на 14 февруари в столицата. Това обяви един от организаторите на шествието Пламен Димитров, предаде Дарик.

Той е категоричен, че организаторите няма да се откажат от инициативата си. Според Димитров се води кампания срещу Луковмарш с цел да се накарат институциите да забранят провеждането на шествието.

Пламен Димитров беше категоричен, че нито един път в 12-годишната история от провеждането на шествието не е ставал някакъв проблем, свързан с нарушаването на обществения ред.

Димитров добави, че шествието ще се проведе, както е планирано - от 17:30 при НДК.

„Под абсолютен строй и дисциплина ще почетем достойно генерала, нямаме никакви намерения да създаваме каквито и да било проблеми", категоричен е Димитров.

Припомням, че вчера столичният кмет Йорданка Фандъкова заяви, че няма да подкрепи провеждането на марша. По думите й предвиденото факелно шествие предполага нарушаване на обществения ред. „Участниците в мероприятието ще имат възможността само да поднесат цветя на паметника на генерал Христо Луков”, каза Фандъкова.