Смешен плач срещу Луковмарш

Цяла седмица апологетите на антибългарщината и националния нихилизъм ни проглушиха ушите със смешния си плач срещу „Луковмарш 2014“. Наслушахме се на какви ли не обяснения: Луков бил нацист, фашист, яде малки деца и едва ли не е бил по-голям кръволок и масов убиец от Хитлер и Сталин взети заедно.

В срамната акция дежурно се включи коалиционният партньор на генерал Луковите убийци – Местан. Явно за да заслужи подарената му власт Лютвито извиси децибели срещу проявите на краен национализъм в нашето общество. А дежурният кръг от медии на Движението широко разгласиха съображенията на етническата партия.

Но се забравя друго: именно политиката на ДПС е пример за етническо прочистване и расизъм. През последните 25 години Доган, Местан и еничарският им корпус превърнаха смесените райони в анклав и феодално владение. Там не може да започнеш работа, не може да учиш, няма как дори да погребеш починалите си родители ако не гласуваш за тях. Не можеш и хляб да си купиш, в магазина не продават ако не говориш турски.

И днес същите фашисти ни учат какво било фашизъм и дискриминация. Не Луков, не „Луковмарш“, а тяхната партия трябваше да бъде забранена. Защото Луков е вечен, а Местан е обречен. Обречен да бъде проводник на една протурска партия, слуга на Анкара и Давутоглу.

Ген. Христо Луков и днес събужда смъртен страх във враговете на България. А те са БСП, ДПС и всички агенти на Анкара и Москва.