Мъж отиде на романтична вечеря с трупа на жена си

Румънецът изрови мъртвата си съпруга от гроба и цъфна с нея в ресторант за Св. Валентин

Румънец изрови мъртвата си жена от гроба и цъфна с нея в тузарски ресторант за Св. Валентин. Съпругата на Дорин починала преди десетина дни от инсулт и била погребана в гробището на град Драбишна. Дорин преживял трагедията изключително тежко. Двамата планирали вечеря за Св. Валентин в шикозния ресторант в Букурещ „Камера Дин Фата“, за която имали резервации от два месеца. Макар и твърде късно, мъжът решил да осъществи общия им план, пише "worldnewsdailyreport.com".

Дорин не можел да се примири с кончината на любящата си съпруга Йоана и се напил зверски. В алкохолния ступор той взел радикалното решение - да прекара последната романтична вечер с жената на своя живот. Решително взел лопата, отишъл до гробището към 10,30 вечерта в събота и незабелязано ексхумирал трупа на жена си. Отворил ковчега и занесъл вече посинялото тяло в колата, а после в апартамента си.

Внимателно изкъпал трупа, облякъл го с любима рокля и напудрил лицето на починалата си съпруга така, че да изглежда жива.

След това Дорин се отправил заедно с тялото на жена си към ресторанта.

Когато пристигнал, пияният мъж подхванал жена си през рамо и влязъл в ресторанта. Всички мислели, че жената е мъртво пияна, докато трупът не се стоварил на земята и от носа и устата не започнала да изтича телесна слуз. Тогава от ресторанта извикали полиция.

Дорин буйствал, докато бил арестуван, а трупът бил сложен в чувал и изкаран пред смаяните погледи на клиентите и персонала.