Азис ще имитира световно известни звезди

Певецът ще е първият участник в „Като две капки вода”

Азис влиза в „Като две капки вода“. „Познаваме се с Васко вече над 15 години и отдавна търсим начин и повод да работим заедно и смятам, че точно „Като две капки вода“ е форматът, който ще го представи по невиждан до сега начин. Лично аз бих искал да го видя в обувките на Елтън Джон“, разказва продуцентът и председател на журито Маги Халваджиян.

Водещите Зуека и Рачков вече се подготвят за новия сезон и мислят изненади за новата порция знаменитости, които ще се превъплътят в образите на световни музикални звезди. „Истината е, че миналите два сезона бяха само загрявка и ние през цялото време се подготвяхме именно за сегашнoто издание на шоуто, в което изненадите ще са не само за участниците, но и за хората пред екрана и тези следящи ни във Facebook“, споделят с усмивка двамата актьори, пише „24 часа”.

На финала на втория сезон големият победител стана Невена Бозукова – Неве, която се оказа любимката на зрителите. Втори беше Къци Вапцаров, който грабна и приза "Мистър 100 лица". Третото място зрителите отредиха за Стефания, при нея отиде и приза за "Най-добра смяна на пол жена-мъж" за образа й на Алис Купър. Нети зае четвъртото почетно място за вълшебното си изпълнение на Сара Брайтман и Time To Say Goodbye, както и специалният приз - "Най-добро сценично поведение".

Останалите призове бяха връчени на: „Най-добра трансформация” – Деян за образа си на Дони. „Черно и бяло” отиде при Мая за Едит Пиаф, „Най-добра смяна на пола мъж - жена” – за Иво Танев за Алла Погачова. „Мис и мистър секси” се присъдиха на Милица и Павел. „Мистър Сървайвър” стана Юлиан Константинов, най-дългия коментар заслужи Маги Халваджиян, а най-компетентен – Хилда. Двамата неповторими водещи Зуека и Рачков заслужиха приза за второстепенна роля.

Новият сезон стартира на 03 март от 20:00 часа. Първият епизод за първи път няма да бъде концерт, а ще поднесе специална селекция с най-добрите изпълнения и моменти от изминалите издания. В разгара на вечерта ще бъдат представени участниците, които ще бъдат главни действащи лица в третия сезон на шоуто.