21-22 февруари : Глобален порядък

Хороскоп

20-02-2015, 17:00

Снимка:

http://pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

16-22 февруари: Ново, по-ясно бъдеще

19 февруари: Новолуние - Между два свята

Слънце в Риби, Луна в Овен

Уикендът ще премине активно, енергично и достатъчно оптимистично, за да ни накара да почувстваме обновление в живота си в почти всички житейски сфери. Разбира се, заради подчертаното влияние на Марс и Венера, които започват нов цикъл на взаимообмен помежду си, най вълнуващите събития и преживявания ни очакват в интимната сфера, в която ще можем да се радваме на нарастващо чувствено и физическо привличане. Естествен резултат от него, ще бъдат интересните и перспективни запознанства, които ще зарадват необвързаните и обновлението в съществуващите взаимоотношения, които ще преминат в нов етап на развитието си. Срещите ще бъдат вълнуващи, динамични, запомнящи се и което е най-важното, перспективни по отношение на динамиката и развитието на сърдечните привързаности. Светът около нас ще се съживи и ще ни предложи богатство от възможности и предложения, но най-смислени и удовлетворителни сред тях ще бъдат личните творчески импулси и тези, касаещи темата на интимните взаимоотношения.  И доколкото овладяването и насочването на съзидателната творческа енергия е приоритет на озарените и надарени от Бога с таланти личности, то Любовта е всеобщ съзидателен принцип, затова се постарайте да прекарате колкото се може повече време с човека, за когото копнее сърцето ви. Бъдете инициативни и категорични в изявата на чувствата и интереса си. Думите и обещанията вече няма да са достатъчни и ще увиснат във въздуха, ако не ги подкрепите с решителните постъпки

Има моменти, в които глобалния порядък съществува като че ли от само себе си и дори нелепия човешки стремеж да контролира и да подрежда света според собствената си ограничена представа не е в състояние да го наруши. През почивните дни, именно този порядък ще ни предостави възможност да пребиваваме в едно състояние на единство и подреденост, което ще бъде мъдро да използваме като възможност да приемем указания от Съдбата. Ще ни бъде малко трудно да овладеем нетърпението и импулсивността, които ще бъдат наши постоянни спътници през тези два дни, но пък наградата си струва. Бъдете наблюдатели! Така или иначе периодът не е подходящ за съзидателни и ползотворни дейности и инициативи и въпреки забележителния изблик на активност и вдъхновение, всичко възникващо сега ще приключи също толкова бързо колкото е започнало.

Здраве, хранене и красота
Препоръчително и дори задължително е да осмислим част от свободното си време с грижи за самочувствието и физическото си благосъстояние. Комбинацията от снижен имунитет и мощен енергиен поток, може да предизвика срив в здравето на деца, възрастни и хронично болни хора. Бъдете внимателни, не напрягайте тялото излишно и подкрепете виталитета със здравословен и пълноценен хранителен режим.Гладуването както и преяждането и безобразното хранене са еднакво опасни. Най- разумно е да употребявате прости и познати храни в умерени количества. А в неделя започва Великденския пост, който ще подготви тялото ни да приеме обновяващата енергия на Пролетта. Доколкото инициативността и стремежът към поддържане на организиран живот ще бъдат на завидно ниво, сега е благоприятно да стартирате нов режим, който да ви гарантира здраве и самочувствие.