Гард на убит бизнесмен зад решетките - беснеел от няколко дни

30-годишният мъж задържан, след като изпочупил дори решетките в отрезвителя

30-годишен бургазлия, бивш охранител на убит през 2012 известен бизнесмен от гада, е арестуван днес, след като дори в отрезвителя не са успели да го усмирят.

По информация на полицията Горан г. е изпотрошил стаята си в Дома за временно настаняване на пълнолетни лица. Мъжът беснеел от няколко дни по улиците на Бургас във видимо нетрезво състояние, докато накрая не го прибрали в отрезвителя с помощта на полиция. Там обаче Горан изпаднал в още по-тежка криза на ярост и счупил осветително тяло и изкъртил предпазната решетка в помещението за задържане. 
След като е счупил едно от осветителните тела в помещението, Горан взел счупеното стъкло и е започнал да нанася порезни рани върху предмишниците на двете си ръце.

С цел предотвратяване на последващи наранявания, както и други увреждания по държавното имущество, Г.Г. е задържан, чрез използването на физическа сила и помощни средства / белезници/. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това съвсем не е първата подобна проява на  Горан Г. миналата година през лятото той отново беше в ареста. Тогава, отново след поредица от агресивни прояви, той беше прибран в ареста, където беше нанесъл удар с крак в долната част на входната врата, в резултат, на което деформирал металната част на бравата в областта на заключващия механизъм.