Тончо Токмакчиев смазан от бой в Банско

Добрич Лайф

05-03-2015, 08:50

Снимка:

БНТ

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Гледаме Тончо Токмакчиев в “Човекоядката“

Тончо Токмакчиев се развежда

Британската звезда Бен Крос спаси колегата си от местните гамени

Лицето на „Шоуто на Канала" Тончо Токмакчиев е бил зверски пребит в Банско, предаде агенция „Биг5", като се позова на очевидци на мелето. Популярният комик се разминал с тежки контузии благодарение на своя лондонски колега Бен Крос, който е бил в зимния курорт покрай Световната купа по ски за жени.

Срамната случка с Тончо се е разиграла в събота вечерта. Токмакчиев вдигнал градуса на настроението в ресторанта на хотел „Кемпински" с няколко питиета, когато във вихъра на купона местна палавница започнала да се усуква около известния от малкия екран артист. Двамата започнали да си говорят, когато изведнъж двама местни гамени му налетели и започнали да го млатят зловещо. Те го свалили на земята и ритали пред всички в дискотеката.

За щастие кървавата разправия била прекъсната от Бен Крос. Британецът, който живее в София от 2005 година, разгонил разбеснелите се младежи, а междувременно повиканата полиция ги арестувала. Двамата били прибрани за 24 часа, след което били пуснати на свобода. Образувано е досъдебно производство, но Тончо не е подал жалба, като местни твърдят, че побойниците са му се извинили и са му стиснали ръката с обяснението, че станало недоразумение.

Банскалии веднага видяха в инцидента умишлена провокация, целяща да срине добрият имидж на зимния ни курорт. Според собствениците на заведението мелето е поръчано от „зелени" псевдоактивисти и Тончо е отнесъл тупаниците, без изобщо да е бил виновен.

Актьорът бил съпровождан от пищната си колежка от БНТ Ани Михайлова, с която според слуховете от години освен екранно време, делят и едно легло. Заради русокосата дама Тончо отдавна заряза съпругата си Нели и на стари години лети на крилете на любовта, така че е изключено в нейно присъствие да си е позволил флирт с местна банскалийска старлетка. Далеч по-вероятно е Токмакчиев да е станал жертва на пиянска свада, но не заради друга жена. Според запознати именно заради присъствието на Ани Михайлова на мястото на мелето Токмакчиев не е подал жалба в полицията - така би лъснала истината, че тя очевидно е интимно близка с него, за да го придружава в хотел в почивен ден.

Присъствали на екшъна пък не спират да се дивят на смелостта и бойните умения на актьора Бен Крос, който без никакво колебание се хвърлил между шамарите и разбутал гамените. Той дори успял да задържи двамата побойници, докато ченгетата дойдат и им щракнат белезниците.