Мач Славия - Лудогорец ще има, теренът вече е в добро състояние

Срещата ще се играе по програма от 14:30 часа

Двубоят между Славия и Лудогорец от 22-ия кръг на "А" група ще се играе по предварителна програма от 14:30 часа , съобщава topsport.bg. По-рано днес тотална паника бе обзела столичния тим, броени часове преди домакинството на шампиона на България.

 

"Белите" трябва да посрещнат разградчани на стадиона в квартал "Овча купел", който обаче тази сутрин бе почти изцяло покрит със сняг, след като в ранните часове на деня очакваното застудяване доведе и до силен снеговалеж.

 

Още от ранни зори телефоните на служителите на клуба, отговарящи за поддържката на съоръжението, бяха прегряли, като в коридорите и подстъпите към стадиона можеха да бъдат забелязани всякакви приспособления, сред които гребла, кофи и почистващи машини.

 

Очакваше се стадион "Славия" да бъде инспектиран от съдийската тройка, делегата на срещата и представители на двата клуба, за да се определи какво е състоянието му, но по предварителна информация подобна проверка може и да не се наложи, тъй като "белите" се похвалиха, че теренът е бил приведен в "годен за ползване" вид.