Скоро! Азис напуска България

Булевард

14-03-2015, 22:00

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Азис ще имитира световно известни звезди

Благата вест зарадва хиляди във Фейсбук

Популярна Фейсбук страница сподели снимка на статията с текста : „БЛАГА ВЕСТ! А дали ще може да вземе и всичките си фенове със себе си?”.

Коментарите под поста са достатъчно красноречиви и показват всенародната „обич”, която по-интелигентната част от населението изпитва към ромския славей.

Някои стигат до крайности и споделят снимката с текста: "АааааалилУЯ!!! Само лошото е дето лъже както винаги, като дърта циганка-педераСка."

Въпреки, че според NOVA рейтингът на „Като две капки вода”, бил най-висок заради участието на Василка, това не означава, че зрителите са гледали от любов, а може би за сеир, споделят телевизионните анализатори.

Относно вота, те са на мнение, че като цяло само чалга зрителите са имали сърце да се разделят с лев и двайсет за да подкрепят любимеца си.

След като миналата седмица Азис и продуцентите разяриха феновете на естрадата с имитацията на Лили Иванова, тази седмица, екипът опъва нервите на Слави Трифонов. В следващият епизод на предаването Васил Боянов ще имитира Дългия.