Бомба в съда: Залятата с боя Нона спяла едновременно с трима мъже

Обвиняемите свършили замисленото и после се черпили с бира за добрата работа

Обвиняемият по делото за залятата с блажна боя 24-годишна пловдивчанка Нона Славова, хвърли бомба в Районен съд Пловдив днес. Петър Бакалски заяви по време на гледането на делото, че имал връзка с Нона около 3 години, но през цялото време тя живеела едновременно с него и с младеж от Пловдив на име Радослав. Половината багаж на Нона бил у Петър Бакалски, а другата половина – у Радослав. Девойката спяла три вечери при Бакалски и една вечер при Радо.

Петър каза в показанията си пред съда, че наивно вярвал на думите на Нона, че когато остава да нощува у Радослав, тя нямала интимни контакти с него. По-късно в любовния триъгълник се включва и Пламен Димитров, който също се оказал любовник на Нона. Малко преди заливането с боя, Нона заминала за един месец на Слънчев бряг с Пламен, но оттам се обаждала постоянно на Петър и му казвала, че Пламен я бие и малтретира и иска да се върне при него.

Така или иначе след серийната мелодрама, Петър съобщи, че гаврата с блажна боя била идея на въпросния Пламен. Малко преди нападението Петър и двамата му приятели отишли на среща с него в дома му и в разговора установили, че са заедно в любовен четириъгълник.

В дома си Пламен показал видеоклипове и снимки със секс сцени на Нона и Радослав. Така се зародила идеята да си отмъстят на Нона. Пламен лично закарал Петър Бакалски, Тошко Иванов-Зомбито и Георги Туджаров-Жабата до голям пловдивски супермаркет, където купили бяла блажна боя. Тя трябвало да бъде червена или жълта, за да бъде атракцията пълна, но нямало асортимент от цветове в магазина.

След това Петър определил среща на Нона на пейка в „Кючук Париж“, залели момичето с боя и се върнали в дома на Пламен, който ги черпил с пилета, кюфтета и бири за добре свършената работа. Пред тримата, извършили престъплението, Пламен казал, че 18,60 лв., които дал за блажната боя, са най-добре похарчените пари в живота му.

Залятата с блажна боя Нона Славова поиска 30 хиляди лева обезщетение за причинени неимуществени вреди от бившия си интимен приятел Петър Бакалски и помагачите му Георги Косев и Тошко Иванов.

Славова бе брутално атакувана на пейка в парка на Кючука през юли 2014, а клипът с жигосването й бе качен във Фейсбук от профила на последния й интимен приятел Пламен Димитров /40/.