255 нарушители са санкционирани за неправилно паркиране в Сливен

Съставени са 250 фиша и 2 акта

Продължава работа по пакета от спешни мерки, целящи максималното ограничаване на грубото и явно нарушаване на правилата за движение, намаляване на тежките пътни инциденти, нулева толерантност към отнемането на предимство и грубото паркирането напешеходни пътеки, върху тротоари, тревни площи и други места, съобщиха от пресцентъра на полицията в Сливен.

255 нарушения за неправилно паркиране и престой са констатирани от полицейски служители в Сливен за изминалата седмица. Съставени са 250 фиша и 2 акта. От 9 до 15 март са съставени 38 акта по докладни записки, изготвени за водачи, които не са били на мястото на нарушението. Те са призовани в сектор "Пътна полиция" да им бъде наложена санкцията. Служители на "Пътна полиция" работят по още 16 докладни, изготвени на база сигнали на граждани за неправилно паркирали автомобили на територията града.

Нарушенията са констатирани в района на съда, кооперативния пазар, на бул."Ст.Караджа" и "Цар Симеон", ул."Ген. Скобелев", бул."Хаджи Димитър", ул."Д.Пехливанов" в района на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" и автогарата.