Ремонтите на "ЦСКА Завинаги" ще бъдат признати като инвестиция на "армейците"

За нас е много важно максимално бързо проблемите с базата на тима да бъдат решени, обяви Красен Кралев

Направените от сдружение „ЦСКА Завинаги“ подобрения на стадион „Българска армия“ ще бъдат признати като инвестиция на ПФК ЦСКА АД. Това стана ясно по време на среща на министъра на младежта и спорта Красен Кралев с председателя на „ЦСКА Завинаги“ Александър Чакмаков и изпълнителния директор на ЦСКА Александър Тодоров.

„За нас е много важно максимално бързо проблемите с базата на ЦСКА да бъдат решени. Удовлетворен съм от днешния разговор и от разбирателството, което постигнаха двете страни. Това е огромна крачка в правилната посока. В миналото е имало допуснати някои технически неточности, които се разбрахме по какъв начин ще изчистим“, заяви Красен Кралев.

От ЦСКА и „ЦСКА Завинаги“ също изразиха задоволство от свършената работа. „С помощта на министъра уточнихме детайлите. Искам да подчертая, че никога не сме имали принципни различия с „ЦСКА Завинаги“. Признаването на направените инвестиции нямат връзка с получаването на лиценз, а само с отношенията ни с Министерството на спорта“, заяви Александър Тодоров.

„Министър Кралев от много време полага усилия, за да се изчистят взаимоотношенията, така че базата на ЦСКА да бъде предоставена, за да се развива футбол, каза пък Александър Чакмаков. - След като ние изчистихме детайлите, работа на юристите е да оформят едно споразумение и нещата да приключат.“

На срещата присъстваха още футболният мениджър Емил Данчев и членът на УС на „ЦСКА Завинаги“ архитект Ивайло Мишев.